bannerbannerbanner
logo
Войти

Серия книг Jausmų egzotika

Добавлено
Год выхода: 2012
Язык: Литва
"Trijų knygų serija „Skandalingieji Sent Klerai“. Antra knyga. Jis ketina tik pasilinksminti, tačia…
"Trijų knygų serija „Skandalingieji Sent Klerai“. Antra knyga. Jis ketina tik pasilinksminti, tačiau beprotiškai įsimyli… Lukanas Kleras kratosi penkioliktojo Stauerbridžo hercogo titulo ir jam priklausančio palikimo – didingo dvaro Anglijos gilumoje, manydamas, jog tai užtrauks nelaimę. Kad būtų smagiau grįžti į gimtąjį dvarą, Lukanas drauge pasiima savo naująją sekretorę gražuolę Leksę Hamilton… Jis nė nenumano, kad Leksė dedasi visai kitu žmogumi ir turi intriguojančių paslapčių. Galiausiai tiesa išaiškėja, bet per vėlai…"
Добавлено
Год выхода: 2017
Язык: Литва
Trijų knygų serija „Šeichų magnatai“. Antra knyga Šeichas Khalilis al Kadaras privalo palydėti karš…
Trijų knygų serija „Šeichų magnatai“. Antra knyga Šeichas Khalilis al Kadaras privalo palydėti karštakošę Lailą Alison pas sužadėtinį. Tačiau vyras, už kurio ji verčiama tekėti, merginai kelia vien pasibjaurėjimą. Khalilis pasiūlo Lailai išeitį – tapti jo nuotaka. Vis dėlto įbauginta mergina ilgai dvejoja: šeichas Khalilis – gražus, bet ir nepaprastai valdingas.
Добавлено
Год выхода: 2012
Язык: Литва
"Dirbtinio apvaisinimo klinika kai ką supainioja, o pasekmė – Elisona Vitman laukiasi, ir ne šiaip p…
"Dirbtinio apvaisinimo klinika kai ką supainioja, o pasekmė – Elisona Vitman laukiasi, ir ne šiaip paprasto kūdikio, o karališkojo paveldėtojo! Turano princas Maksimas jau buvo palaidojęs svajas apie tėvystę, tačiau likimas jam suteikia dar vieną galimybę. Ryžtingas vyras jokiu būdu neatsisakys tokios progos. Tradicijos jam taip pat labai svarbios, todėl palikuonis privalo gimti santuokoje… Elisona netruks sužinoti, kad karališkosios vedybos yra privalomos ir ji neturi teisės rinktis!"
Добавлено
Год выхода: 2011
Язык: Литва
Atvira, tiesą į akis rėžianti Ema gal ir neatrodo tinkama būti italo magnato padėjėja, bet jos bosui…
Atvira, tiesą į akis rėžianti Ema gal ir neatrodo tinkama būti italo magnato padėjėja, bet jos bosui Lukui Damatui, užkietėjusiam širdžių ėdikui, patinka toks nuoširdumas. Nestokojanti sveiko proto Ema iš paskutiniųjų stengiasi išlaikyti su Luku oficialius santykius. Deja, netrukus suvokia, ką iš tikrųjų reiškia būti jo asmenine padėjėja. Ir štai – bosas siūlo aukštesnes pareigas, o Ema karštligiškai ieško žodžių pasakyti, kad…
Добавлено
Год выхода: 2017
Язык: Литва
Atsibudusi po komos Emilija šalia lovos išvysta dailų vyriškį spindinčiomis akimis. Ji neprisimena j…
Atsibudusi po komos Emilija šalia lovos išvysta dailų vyriškį spindinčiomis akimis. Ji neprisimena jo, bet jaučia nenusakomą trauką… Chavjeras Melendesas vedė Emiliją, nes taip buvo patogu. Juos abu tenkino prieš vedybas nusistatytos taisyklės. Tačiau grįžtant atminčiai Emilija ima vis labiau abejoti, ar juodu su Chavjeru susituokė iš meilės…
Добавлено
Год выхода: 2010
Язык: Литва
Stovėdamas prie mylimos žmonos kapo Valentinas Grisafis, garsių Sicilijos vynuogynų savininkas, pasi…
Stovėdamas prie mylimos žmonos kapo Valentinas Grisafis, garsių Sicilijos vynuogynų savininkas, pasižadėjo niekada nebevesti. Amerikietei skulptorei Fetei jau pabodo būti slaptąja Valentino meiluže. Ypač dabar, kai likimas suteikė dar vieną šansą tapti motina. Iki visiškos laimės tetrūksta ją mylinčio vyro. Bet tas, kurį Fetė myli, nė neketina siūlyti jai rankos ir širdies.
Добавлено
Год выхода: 2011
Язык: Литва
"Trijų knygų serija „Arogantiški vyrai“. Trečia knyga. Leandras Karera Markesas, Sandovalio kunigai…
"Trijų knygų serija „Arogantiški vyrai“. Trečia knyga. Leandras Karera Markesas, Sandovalio kunigaikštis, yra tikras aristokratas – išdidus ir pasipūtęs… bet kartu toks žavus. Ir kaip ispanų milijardierius galėjo užsigeisti paprastos padavėjos Molės? Vienos nakties nuotykis baigiasi neplanuotai…"
Добавлено
Год выхода: 2011
Язык: Литва
"Ji pardavė Zagorakių deimantą… bet jis nusipirks ją pačią! Dailus feraris apsnūdusiame Anglijos mie…
"Ji pardavė Zagorakių deimantą… bet jis nusipirks ją pačią! Dailus feraris apsnūdusiame Anglijos miestelyje sukelia sąmyšį, bet mokytojai Kelei jis reiškia tik viena. Buvęs mylimasis Alekas Zagorakis netikėtai sugrįžo į jos gyvenimą. Prieš ketverius metus Kelė ilgai stovėjo su nuotakos puokšte rankose, kol pagaliau suvokė, kad nuostabusis sužadėtinis nepasitiks jos prie altoriaus. O dabar tas vyras atvyko pareikalauti to, kas teisėtai jam priklauso…"
Добавлено
Год выхода: 2010
Язык: Литва
"Trijų knygų serija „Broliai Ferai“. Pirma knyga. Džeslina ir Šarifas susipažino Londone – tada jie…
"Trijų knygų serija „Broliai Ferai“. Pirma knyga. Džeslina ir Šarifas susipažino Londone – tada jie buvo jauni, nerūpestingi ir įsimylėję. Ji – neseniai mokytojauti pradėjusi mergina, jis – savo kilmės nesureikšminantis žavus ir maištingas arabų princas. Bet likimas pakišo koją, jųdviejų keliai išsiskyrė. Nesunku įsivaizduoti, kaip apstulbo Džeslina, po dešimtmečio išvydusi Šarifą. Karalių Šarifą Ferą. Našlį, trijų dukterų tėvą. Ir ko jam prireikė iš jos? Kaip karaliui prašyti pagalbos? Kaip gauti tai, ko taip labai reikia? Atsargiai – labai atsargiai…"
Добавлено
Год выхода: 2011
Язык: Литва
"Prieš ketverius metus Sofija karštai pamilo Niką Kasandrosą. Bet vieną dieną vyras tiesiog dingo iš…
"Prieš ketverius metus Sofija karštai pamilo Niką Kasandrosą. Bet vieną dieną vyras tiesiog dingo iš jos gyvenimo. Spaudžiama finansinių sunkumų Sofija priima abejotiną darbo pasiūlymą, gerai net neapsvarsčiusi. Ir patį pirmą vakarą susitinka… Niką. Vyras pasipiktina supratęs, kaip Sofija užsidirba pragyvenimui, ir ryžtasi nedelsiant ją sustabdyti. Vienintelis būdas tai padaryti – laikyti ją kuo arčiau savęs…"
Добавлено
Год выхода: 2011
Язык: Литва
"Roana Eliot, paplūdimy sutikusi nuogą nepažįstamąjį, ima priekaištauti už neteisėtą įsiveržimą į pr…
"Roana Eliot, paplūdimy sutikusi nuogą nepažįstamąjį, ima priekaištauti už neteisėtą įsiveržimą į privačias valdas. Tačiau, vos spėjus prabilti, galvą užplūsta svaigios mintys, kurios verčia merginos širdį daužytis! Keistasis paklydėlis yra Adamas Brajantas, Brajantų dinastijos paveldėtojas. Ištisą dešimtmetį blaškęsis po pasaulį, jis sugrįžo atsiimti to, kas jam teisėtai priklauso… Roana pasiryžusi atsispirti vyro kerams, bet pagunda tiesiog yra per didelė."
Добавлено
Год выхода: 2012
Язык: Литва
Nepaliesta… ir nupirkta už šimtą tūkstančių dolerių! Išstumta i sceną, neįprastų gabumų turinti maža…
Nepaliesta… ir nupirkta už šimtą tūkstančių dolerių! Išstumta i sceną, neįprastų gabumų turinti maža mergaitė Kasandra diena po dienos keri publiką savo pasirodymais… Mirus tėvams, Kesė užsisklendžia savo pasaulyje. Tik kartą per metus ji dalijasi aistra muzikai, siūlydama fortepijono pamokas labdaros aukcionui… Aukcione jos pamokos nuperkamos už šimtą tūkstančių dolerių! Taip į jos gyvenimą įsiveržia arogantiškas graikų magnatas Neo Stamosas.
Добавлено
Год выхода: 2010
Язык: Литва
Valytoja tampa milijardieriaus meiluže! Kad atsikratytų jį medžiojančių įkyrių moterų, milijardieri…
Valytoja tampa milijardieriaus meiluže! Kad atsikratytų jį medžiojančių įkyrių moterų, milijardierius Salvatorė Kardinis impulsyviai paprašo smulkutės savo kabineto valytojos apsimesti jo meiluže. Džesika nenori sutikti, bet kas galėtų atsispirti tokiam neįtikėtinai patraukliam ir valdingam vyrui? Jo pavardė mirga turtingiausiųjų sąrašuose, o ji priversta suktis dviejuose darbuose, kad išgyventų. Vis dėlto Džesika kai ko nenumatė…
Добавлено
Год выхода: 2017
Язык: Литва
Dviejų knygų serija „Broliai Rotai“. Pirma knyga. Dominykas Rotas padarė mirštančiam broliui didžiu…
Dviejų knygų serija „Broliai Rotai“. Pirma knyga. Dominykas Rotas padarė mirštančiam broliui didžiulę paslaugą, o dabar turi mokėti skausmingą kainą. Magnatas negali viešai pripažinti mylimosios Kasandros kūdikio savu – mergaitė pristatoma kaip jo dukterėčia. Net ir gavęs trokštamą moterį, jis žino negalėsiąs atskleisti paslapties. Laimės pojūtis toks trapus…
Добавлено
Год выхода: 2017
Язык: Литва
"Trijų knygų serija „Broliai Sabatiniai“. Pirma knyga. Milijardierius Luka Sabatinis negailestingai…
"Trijų knygų serija „Broliai Sabatiniai“. Pirma knyga. Milijardierius Luka Sabatinis negailestingai išbraukė Brontę iš savo gyvenimo… bet meluotų sakydamas, kad pamiršo šią mielą baleriną. Todėl jis sugrįžo pasiruošęs pažadinti išblėsusią jų aistrą. Tik šį kartą Brontė jau nebe tokia sukalbama! Ji linkusi klausyti proto balso, kuris liepia pasitraukti. Brontė nebenori vėl patekti į Lukos spąstus… Tačiau paslaptis, kurią ji slepia, turės pasekmių!"
Добавлено
Год выхода: 2017
Язык: Литва
Paskutinis trilogijos „Broliai Ferai“ romanas Balta varna galingoje Ferų šeimoje, vidurinysis sūnus…
Paskutinis trilogijos „Broliai Ferai“ romanas Balta varna galingoje Ferų šeimoje, vidurinysis sūnus Zajedas atsižadėjo meilės ir vedybų. Šis pleibojus princas laimingiausias keliaudamas per Monte Karlo kazino. Tačiau įvykus šeimos tragedijai jis paveldi savo karalystės sostą. Papročiai skelbia, kad šalia karaliaus turi būti žmona, ir jis kaip tik turi numatęs sau nuotaką… Ru Tornel – energinga, nepriklausoma moteris – ir jeigu ji netekės už Zajedo iš pareigos, galbūt geismas padės ją įtikinti…
Добавлено
Год выхода: 2017
Язык: Литва
Trijų knygų serija „Aristokratiškieji jaunikiai“. Pirma knyga. Kurdamas verslo imperiją Meltono gra…
Trijų knygų serija „Aristokratiškieji jaunikiai“. Pirma knyga. Kurdamas verslo imperiją Meltono grafas Sojeris Lengsfordas nesibodi jokių priemonių. Net sutinka vesti Tamarą Kinkeid, kad susivienytų su jos tėvu. Nesvarbu, jog juodu su Tamara sutaria kaip šuo su kate. Mergina taip pat turi priežasčių, dėl kurių sutiktų tekėti. Tačiau Tamaros tėvo iškeltos sąlygos priverčia Sojerį pažvelgti į sužadėtinę visai kitomis akimis.
Добавлено
Год выхода: 2017
Язык: Литва
Trijų knygų serija „Arogantiški vyrai“. Pirma knyga. Ofelija apstulbo sužinojusi senelės testamento…
Trijų knygų serija „Arogantiški vyrai“. Pirma knyga. Ofelija apstulbo sužinojusi senelės testamento sąlygą: kad išsaugotų namus ir numylėtą sodą, ji turi ištekėti už nekenčiamo šeimos priešo Lisandro Metaksio. Moterų dėmesio išlepintam graikų turtuoliui Ofelija – tik paprasta mergina, kuri mėgsta kapstytis darže ir vos suduria galą su galu. Bet vedybos su ja Lisandrui atvertų prabangaus senovinio dvaro, kurį jis taip seniai siekia užvaldyti, vartus. Dėl to verta trumpam atsižadėti viengungio statuso.
Добавлено
Год выхода: 2012
Язык: Литва
"Neprotinga jį pykdyti… Bet Entonas Palis niršta! Jis yra Kanelių, turtingos graikų šeimos, įsūnis i…
"Neprotinga jį pykdyti… Bet Entonas Palis niršta! Jis yra Kanelių, turtingos graikų šeimos, įsūnis ir turi paveldėti jų turtus. Tačiau netikėtai atsiranda tikroji paveldėtoja – dailutė Zoja Elis. Zojai graikiška kilmė nieko nereiškia, bet permainos beldžiasi į jos duris – tiksliau, beldžiasi Entonas su visa savo rūsčia didybe. O Zoja net nenutuokia, ką jis ketina daryti toliau…"
Добавлено
Год выхода: 2010
Язык: Литва
Pilka pelytė virsta sirena! Italų milijardieriui Rafaeliui de Ferečiui užtenka tik pirštu pamoti, ir…
Pilka pelytė virsta sirena! Italų milijardieriui Rafaeliui de Ferečiui užtenka tik pirštu pamoti, ir šalia išsirikiuoja eilė gražuolių. Bet kai staiga prireikia paskelbti apie tariamas sužadėtuves, vienintelė tinkama kandidatė pasirodo esanti nemadinga ir niekuo neišsiskirianti ekonomė. Nataša yra priversta keistis… ir štai rezultatas! Rafaelis netiki savo akimis, kad visą laiką jo namuose sukiojosi tokia graži ir patraukli moteris. Juodu apsimeta susižadėję ir nė neįtaria, kur nuves šis žaidimas.