А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я Ё
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Выберите необходимое действие:
Меню
Свернуть

Закопува Забна жаба. Фантазија комедија

Язык: Русский
Тип: Текст
Год издания: 2019 год
Функции для работы с книгой
Аннотация:
Дали е атомската енергија корисна, но исто така и опасна за сите што живеат на земјата? Ова е така, но не и за нив. Излегува дека кој е роден во него, тој не може да живее без тоа, како што сме без атмосфера и кислород. Уништување еден, друг се создава. И, тука се појавија мутанти, на места на нуклеарни катастрофи и несовесни нуклеарни тестови кои се бореа за нивното постоење, паралелно со нас. На Путин му се допадна овој роман… # Сите авторски права се задржани…
Комментарии: 0 | Просмотров: 53

Полная версия:

Читать онлайн «Закопува Забна жаба. Фантазија комедија»

Добавить свой комментарий
Проверочный код: *
Обновить
Чтобы оставить комментарий, пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь